Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mubarak Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dezinfectant de maini bio degradabil
9 lei
Brand
Gel si spray dezinfectant Difresh
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Functiile componentelor

Clorhexidina 2,5% combinata cu alcool izopropilic 70%

Contrar credintei populare, alcoolul de 70 de grade este cel mai capabil sa „ucida” germenii. Cu toate acestea, aparitia clorhexidinei a adus noi avantaje atunci cand vine vorba de utilizarea antisepticelor.
Alianta dintre clorhexidina si alcool  face din acest produs un inamic invicibil celor mai rezistente microorganisme (virusi, bacterii etc)

Aloe Vera: Utilizarea sa zilnica hidrateaza si inmoaie pielea mainilor, actionand ca un excelent regenerator celular. Elimina celulele moarte ale pielii si favorizeaza sanatatea tesuturilor.

Vitamina E: principalul antioxidant natural al celulelor pielii, confera pielii mainilor un aspect tineresc, sanatos si radiant.

Marul verde: marul are proprietati de inmuiere, antiseptice, revigorante si antioxidante.

DURATA ACTIUNII:

Alcoolul are inceputul intarziat al actiunii (2 minute) si un efect rezidual foarte mic. In cazul clorhexidinei, actiunea incepe in 15-30 de secunde dupa aplicarea sa si clorhexidina isi poate mentine efectul pana la 6 ore dupa aplicare.
      Activitate in prezenta materiei organice: Clorhexidina este activa in prezenta materiei organice precum solul sau resturile vegetale, ceva foarte important in cazul ranilor. Alcoolul nu are nicio activitate in prezenta materiei organice.
      Clorhexidina ramane pe piele mai mult de 6 ore si actioneaza ca o bariera invizibila care continua sa elimine germenii nocivi de pe pielea mainilor, oferind un nivel suplimentar de protectie.
      Utilizarea sa este sigura chiar si pe pielea nou-nascutilor, iar absorbtia prin piele este minima.
      Desi alcoolul a fost folosit de mult timp si este un clasic in cabinetele noastre de medicamente, il avem clar: combinarea clorhexidinei cu 70% alcool izopropilic a aratat superioritate in multe aspecte.


CARACTERISTICI

Spray-ul Difresh si dezinfectarea gelului au o dimensiune a buzunarului, avand forma cilindrica si masoara 75mm x 19mm. Autonomia sa este de peste 200 aplicatii care ofera viata lunga produsului. Spre deosebire de conservele de gel hidroalcoolice conventionale, care sunt grele, greu de transportat sau se deschid usor si se varsa in geanta, sau in buzunarul nostru; Gelul de pulverizare si dezinfectare Difresh are un cap cu un spray - mecanism de dozare si, de asemenea, un capac care le protejeaza si previn miscarile accidentale atunci cand sunt transportate in buzunar sau geanta.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura